top of page

Wie ik ben

Wie zit er nou eigenlijk achter Purperhart Coaching & Consulting?

Mijn naam is Mitchell Purperhart. Ik ben geboren op 18 april 1988 te Paramaribo, Suriname. Ik woon sinds 1990 in Nederland. Sinds 2013 ben ik getrouwd met Jesselyn.

 

Het Korps Mariniers

In 2009, ben ik bij het Korps Mariniers gestart. Als 21-jarige kwam ik in een wereld terecht die mijn leven letterlijk op zijn kop heeft gezet.  Tijdens mijn diensttijd had ik voor mijzelf een lijst van doelen opgesteld die ik wilde behalen als marinier. Hieronder vielen de bergtraining, wintertraining, parachutistenopleiding, een uitzending en onderofficier worden. Al deze doelen heb ik kunnen en mogen behalen.

Purperhart Coaching & Consulting

Steeds vaker hoorde in mijn omgeving waarom ik niet iets voor mijzelf zou beginnen. Een onderneming waarbij ik individuen en teams zaken zou kunnen meegeven die mij bij het Korps zijn bijgebracht. In juli 2019 heb ik deze stap gemaakt en ik kijk er enorm naar uit wat ik voor personen, teams en organisaties kan betekenen. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan kenmerken de volgende eigenschappen mij: een teamspeler, een doorzetter, verantwoordelijk, eerlijk en direct oftewel ‘no nonsens’.

Tijdens de trainingen ben ik op zoek naar een persoonlijke benadering. Wij gaan samen opzoek naar de antwoorden op de volgende vragen: wie ben ik, wat heb ik al in huis en waar wil ik naartoe? De twee woorden die ik je van tevoren wil meegeven zijn: KIES WIJS!

Goed_edited.jpg

Waar ik voor sta

If you want to change the world... start singing when you’re up to your neck in mud.
William H. Mcraven - Navy Seal commandant

Het logo

Op het moment dat men mijn logo ziet, rijst direct de vraag: wat is de gedachte achter deze logo? Zoals u kunt zien, is het logo een vingerafdruk. Deze afdruk staat als symbool voor wat ik wil bereiken tijdens een coaching traject. Hetgeen wat ik wil achterlaten in uw, jouw, jullie leven is net dat stukje ontwikkeling wat u voor de rest van uw leven bij zal blijven. Net die ene quote, net die ene sessie, net die ene verbinding die u maakt tijdens een gesprek of training. Het individu staat centraal in de trajecten.

 

Het avontuur aangaan!

Het Korps Mariniers heeft een unieke afdruk in mijn leven achtergelaten, waarvan ik overtuigd ben dat dit voor elk persoon kan gelden. De vraag is: durf jij die sprong te maken? Durf jij tegen jezelf te zeggen: “JA! Ik wil dat avontuur aangaan!”

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te verkennen.

fullsizeoutput_1c87.jpeg
bottom of page